Warning message

We are currently experiencing issues with the member portal section of the ASID website. If you are not able to see the spotlight menu or the self service admin menu, please try again in a few minutes.

My Portfolio

The before u-shped kithen was not functional. After the remodel the kitchen is open easy walk around space lots of counter space.
Kitchen remodel in a Northwest Comtemporary Home . The design consist of the use of natural materials complimenting the interior of the home. Bringing the outdoors in, a practical sense to the design and use of the materials selected. The cabinet design is a blend of walnut and maple , the bar top brings in an organic feel to the room. The metal copper tiles and trims reflects the light. / The before u-shped kithen was not functional. After the remodel the kitchen is open easy walk around space lots of counter space.